DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Hülya Tugay İlkokulu

MEHMET GÜLSEVER - OKUL MÜDÜRÜ

Mehmet GÜLSEVER - Müdür

1969 yılında Diyarbakırda doğdu. İlkokulu Diyarbakır Pınardüzü Köyünde okudu. Ortaokul ve lise öğrenimini Diyarbakır İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl Artvin ili Yusufeli ilçesinde öğretmenlik görevine başladı.

1992 yılında Diyarbakır´a tayin oldu. Değişik okullarda görev yaptıktan sonra 1999-2009 yılları arasında Cumhuriyet İlkokulunda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İlkokulu ve Beyaz Tebeşir İlkokulunda 2009-2014 yılları arasında müdürlük yaptıktan sonra Kurum Müdürlerinin Yeniden Değerlendirilmesi sonucu tercihen Sur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandı. 2014-2019 yılları arasında sur halk eğitimi merkezi müdürü olarak görev yapmıştır.

Açık Öğretim Fakültesi Türkçe bölümünden de mezun olan Mehmet GÜLSEVER evli ve 5 çocuk babasıdır.