DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Hülya Tugay İlkokulu

Hülya Tugay İlkokulu

Adres
Ergani Yolu DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Arkası Sanayi Mahallesi 696. Sokak No44 Yenişehir DİYARBAKIR
Vizyon
Okulumuzun vizyonu: Atatürkçü, çağdaş, lider, etkili ve gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, başarıya doymayan personelin her gün daha iyiye ulaşabilmek için bütün gayretiyle çalıştığı bir okul olmak, Mezunlarımızın ilgi, istek, yetenek ve sosyo-ekonomik gerçeklerine uygun üst öğretim kurumlarına girmelerini sağlamak, Değişime ve gelişime açık, demokrasiyi benimseyen iyi vatandaş olmaya gayret eden bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Yakın çevremizin, farklı standartlar ve farklı özelliklerdeki çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilmek, Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkarmak, potansiyeli geliştirerek fırsatlar sunmak, Özgüven, özsaygı ve sorumluluk duygularını kazandırmak, Başarı ve mutluluk için çaba göstermesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
ŞEHİRİÇİ